Menu
Your Cart

Webáruház szállítási és vásárlási feltételek

Webáruház szállítási és vásárlási feltételek

Tisztelt vásárlónk!


Üdvözöljük a Prometeo.hu Kft. Webáruházában.

A vásárlás menete:
Az Áruházban böngészni a jobb oldali Mécses választék menüpontban lévő terméklista segítségével lehet. Vásárolni kétféleképpen lehet. Fiók létrehozása vagy Vendégként, regisztráció nélkül. Amennyiben a kosárfunkció nem működik böngészőjében, engedélyezze a cookie-kat (sütik). Webáruházunkban kizárólag lakossági (nem céges) vásárlók vásárolhatnak. Nagykereskedelmi rendeléshez kérjen ajánlatot a kapcsolat menüpontban!

Árak:
Az Internetes oldalunkon található valamennyi ár 27% Áfa-t tartalmaz. Az megadott árak mindig csomagolási egységre vonatkoznak, nem egy darab termékre. A csomagolási egységek termékenként változnak. Amennyiben a prometeo.hu webáruházában hiányosság vagy elírás lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk magunkat a jogot a hiba kijavítására. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk vevőinket az új adatokról. A vevő ezt követően vagy megerősíti a megrendelést vagy elállhat a szerződéstől.

Szállítási súlyhatár:

Biztonsággal csak maximum 30 kg-s csomagot van módunkban összeállítani. Az e feletti rendeléseket nem tudjuk kiszállítani az áru törékeny mivolta miatt.

 

Szállítási feltételek:
A webáruházban megtalálható termékek átlagos szállítási határideje 4-5 munkanap, de legkésőbb a megrendelés hozzánk történő megérkezését követő 14 napon belül (jogszabály szerint 30 nap) teljesítjük. Nagyobb mennyiségű termék megrendelése esetén /40kg felett/ nem dolgozunk futárcéggel, a kiszállítást egyéni úton szervezzük meg. A szállítási költség ilyenkor eltérhet a megadott áraktól. A Prometeo.hu Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén ideiglenes készlethiány miatt a megrendelést ne teljesítse és ezért kártérítési felelősséggel nem tartozik megrendelő felé. ( pl. szín , árucikk fajta , mennyiségi hiány stb.). Prometeo.hu Kft. hiányzó termék esetén mindent megtesz a vevő megrendelésének teljesítése érdekében.

Az elállás joga:
Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Fontos! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Felhívjuk figyelmét, hogy csak olyan terméket áll módunkban visszavenni, amely gyári csomagolása sértetlen. Tekintettel az áru törékenységére, a termékek sértetlenségét átvételkor kérjük ellenőrizni! Törött termék esetén kérjük az átvétel után azonnal jelezze felénk!

Az áru törékeny jellege és a szállítás (Fontos!) :
A termékek kiszállításakor  a postai dolgozó jelenlétében bontsa ki a csomagot ! A posta csak és kizárólag így fogad el reklamációt,  ill. ha aznap bemutatásra kerül a  postán a sérült áru a csomagolással együtt!


Szállítási költségek:
Készpénzes fizetéskor Ön a futárszolgálat dolgozójának fizeti ki átvételkor a termék ellenértékét és az utánvétel költségét.

Díjszabások

Aktuális szállítási díjaink a Magyar Posta Zrt-vel kötött üzleti megállapodásunk alapján

 

 

A díjak 1 munkanapos, nem időgarantált szállítási idővel értendőek. A termékeinkből összeállított csomagok minden esetben törékenyek.

Súly

Törékeny csomag készpénzes utánvétes fizetéssel

0-1 kg

3 705 Ft

1-2 kg

3 785 Ft

2-3 kg

3 948 Ft

3-4 kg

4 058 Ft

4-5 kg

4 189 Ft

5-10 kg

4 588 Ft

10-15 kg

4 970 Ft

15-20 kg

5 623 Ft

20-25 kg

6 270 Ft

25-30 kg

7 614 Ft

A felsorolt szállítási költségek bruttó árak, melyek tartalmazzák a +27% áfát.

További kérdése esetén forduljon munkatársunkhoz bizalommal a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!

Lajosmizse, 2021. november 2.

 

                                                                                  Üdvözlettel:

                                                                       A Prometeo.hu Kft. csapata