|      
Prometeo.hu Kft. 6050 Lajosmizse, Elkerülő u.7
az Ön kegyeleti és illatmécses szakértője

Tisztelt vásárlónk!

Üdvözöljük a Prometeo.hu Kft. Webáruházában.

A vásárlás menete:
Az Áruházban böngészni a jobb oldali Mécses választék menüpontban lévő terméklista segítségével lehet. Vásárolni kétféleképpen lehet. Fiók létrehozása vagy Vendégként, regisztráció nélkül. Amennyiben a kosárfunkció nem működik böngészőjében, engedélyezze a cookie-kat (sütik). Webáruházunkban kizárólag lakossági (nem céges) vásárlók vásárolhatnak. Nagykereskedelmi rendeléshez kérjen ajánlatot a kapcsolat menüpontban!

Árak:
Az Internetes oldalunkon található valamennyi ár 27% Áfa-t tartalmaz. Az megadott árak mindig csomagolási egységre vonatkoznak, nem egy darab termékre. A csomagolási egységek termékenként változnak. Amennyiben a prometeo.hu webáruházában hiányosság vagy elírás lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk magunkat a jogot a hiba kijavítására. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk vevőinket az új adatokról. A vevő ezt követően vagy megerősíti a megrendelést vaqy elállhat a szerződéstől.

Szállítási feltételek:
A webáruházban megtalálható termékek átlagos szállítási határideje 4-5 munkanap, de legkésőbb a megrendelés hozzánk történő megérkezését követő 14 napon belül (jogszabály szerint 30 nap) teljesítjük. Nagyobb mennyiségű termék megrendelése esetén /40kg felett/ nem dolgozunk futárcéggel, a kiszállítást egyéni úton szervezzük meg. A szállítási költség ilyenkor eltérhet a megadott áraktól. A Prometeo.hu Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén ideiglenes készlethiány miatt a megrendelést ne teljesítse és ezért kártérítési felelősséggel nem tartozik megrendelő felé. ( pl. szín , árucikk fajta , mennyiségi hiány stb.). Prometeo.hu Kft. hiányzó termék esetén mindent megtesz a vevő megrendelésének teljesítése érdekében.

Az elállás joga:
Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Fontos! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.Felhívjuk figyelmét, hogy csak olyan terméket áll módunkban visszavenni, amely gyári csomagolása sértetlen. Tekintettel az áru törékenységére, a termékek sértetlenségét átvételkor kérjük ellenőrizni! Törött termék esetén kérjük az átvétel után azonnal jelezze felénk!

Az áru törékeny jellege és a szállítás (Fontos!) :
A termékek kiszállításakor  a postai dolgozó jelenlétében bontsa ki a csomagot ! A posta csak és kizárólag így fogad el reklamációt,  ill. ha aznap bemutatásra kerül a  postán a sérült áru a csomagolással együtt!

Szállítási költségek

Készpénzes fizetéskor Ön a futárszolgálat dolgozójának fizeti ki átvételkor a termék ellenértékét és az utánvétel költségét.

Díjszabás ( utánvéttel + törékeny csomagként) összesen :

1 Kg-ig    3 277 Ft
2 Kg-ig    3 350 Ft
3 Kg-ig    3 496 Ft
4 Kg-ig    3 595 Ft
5 Kg-ig    3 713 Ft
10 Kg-ig    4 071 Ft
15 Kg-ig    4 413 Ft
20 Kg-ig    5 002 Ft
25 Kg-ig    5 582 Ft
30 Kg-ig    6 791 Ft
35 Kg-ig    9 295 Ft
40 Kg-ig    9 874 Ft


A felsorolt szállítási költségek buttó árak, melyek tartalmazzák a + 27% áfát.

További kérdése esetén forduljon munkatársunkhoz bizalommal a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!