Süti beállítások
Menu
Your Cart

Rólunk

   

Cégünkről

Prometeo.hu kft

Cégünk a Prometeo.hu kft meghatározó és piacvezető cége a hazai üveg kegyeleti mécses piacnak. Több  éve úttörőszerepet vállal a hazai kegyeleti mécses piac fejlesztésében valamint az üveg mécsesek magyarországi elfogadásában, ill. térhódításában.

Az elmúlt 15 év alatt cégünket folyamatos gazdasági  fejlődés, pénzügyi stabilitás és megbízhatóság jellemezte, melyhez nagymértékben hozzájárult a már üvegmécses kategóriában is szükségessé vált  márkatudat felépítése.

2007 közepén nyitottuk meg új logisztikai raktárunkat az M5 autópálya mellett Lajosmizsén, melynek kapacitása, ill. területi elhelyezkedése tovább erősíti a szállítási rugalmasságunkat.

A Prometeo.hu Kft. piaci részesedésének folyamatos növekedése szükségesség tette, hogy további fedett raktárfelületekkel bővüljön a logisztikai központunk. 2012-ben átadásra került 1200 m2 új raktárcsarnok, melyet az új Széchenyi terv keretén belül Európai Uniós támogatással sikerült felépítenünk. 2013 januárjában megalapítottuk romániai cégünket, Prometeo Candela SRL néve. Ennek következtében számos kereskedelmi lánc (Cora, Profi, Kaufland, CBA stb.) polcain is megtalálhatóak termékeink szerte Romániában. Romániai partnereinket aradi raktárunkból szolgáljuk ki.
 
Több hazai multinacionális céget és számtalan nagykereskedelmi áruházat tudhatunk a partnereink között, reméljük ez a kör ezután is csak egyre bővül.
 
Termékeinket a több évtizedes múltra visszatekintő lengyelországi partner üzemekben ill. lajosmizsei telephelyünkön gyártatjuk, ahol munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a gyártási és szállítási folyamatot. Termékeink a piaci elvárásoknak és előírásoknak is megfelelő kiváló ásványi eredetű alapanyagból a kőolaj lepárlásának melléktermékéből- paraffinból készülnek.

Sok éves tapasztalattal garantáljuk a legjobb árat és minőséget az általunk forgalmazott és gyártott termékek esetében.